Dags för en uppfräschning

Vi driver en pizzeria i Solna, den är populär och vi har alltid fullsatt på luncherna, på kvällarna går ugnen varm till klockan 22 på kvällen. Vi lagar fräscha pizzor med tunn botten, mer åt det italienska håller med lufttorkad skinka på många av våra pizzor. Vi fokuserar på kvalitet istället för kvantitet på menyn. Lokalerna som vi driver pizzerian i tog vi över från den tidigare ägaren som hade en traditionell pizzeria. Den är ganska nergången, golvet är gammalt, väggarna är sunkiga och det är en instängd känsla man får när man går in i lokalen. Därför har vi bestämt os för att göra om lokalerna och skapa en look som mer stämmer överens med maten som vi serverar. Vi kommer göra det enkelt, öppna upp i restaurangen, måla om väggarna och byta golv till italienska ljusa kakelplattor. Vi har kontakt med en golvläggare från Solna som har lång erfarenhet och specialister på just kakel. Golvläggare-företaget heter Eriksson o Dahlin Golventreprenad och utöver Solna är de också aktiva i Nacka och Södermalm. Vi har god kontakt med dem och vi har besökt dem flera gånger och pratat om råd och liknande, de har tagit fram en riktigt bra produkt och vi är väldigt nöjda med deras information och deras pris. Så snart sätter det igång och en modern italiensk pizzeria kommer därefter göra exemplariska pizzor.